Kom lekker lezen bij Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Het maakt niet uit waarin je geïnteresseerd bent: de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg heeft er een boek over. Door het ruime aanbod aan boeken kunnen jong en oud plezierig lezen, gewoon thuis of gezellig aan de leestafel in de bibliotheek.

Daarnaast heeft de bibliotheek individuele studieplekken voor mensen die even rustig willen studeren of werken. Ook kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de computers met printer. Voor teams, bedrijven of organisaties is het ook mogelijk te vergaderen in een van de vergaderruimtes.

De Bibliotheek aan de Vliet is niet meer alleen een plek waar je boeken kunt lenen of studeren. Als je de Nederlandse taal beter wilt leren, dan kun je terecht in het Taalhuis. Allemaal Digitaal biedt je hulp bij vragen over computers, de digitale overheid en e-books. Ook worden er regelmatig inspirerende, creatieve, leerzame en ontspannende activiteiten voor jong en oud in de bibliotheek georganiseerd. Interessante lezingen, workshops en cursussen. In Theater Ludens kunt u genieten van films die het theater in samenwerking met de bibliotheek programmeert.

De Bibliotheek aan de Vliet Voorburg is een plek waar iedereen kan werken, lezen en leren!

Als lid van de bibliotheek leen je gratis e-books en luisterboeken in de landelijke online bibliotheek. Zo kun je overal en altijd genieten van mooie verhalen.

En als je niet naar de bibliotheek kunt komen, dan is er ook de Bibliotheek aan Huis. Een vrijwilliger brengt dan regelmatig boeken bij je thuis.

Evenementen bij Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Workshop gebarentaal visual

Workshop gebarentaal in Voorburg

Zou jij wel meer willen leren over de Nederlandse gebarentaal? Tijdens deze workshop leren we elkaar begroeten en maken we kennis met elkaar in gebaren. Ook krijgen alle deelnemers informatie over belangrijke feiten uit de dovencultuur.

10 september 2024
Lees meer over Workshop gebarentaal
Eerste bijeenkomst Queer leesclub in Voorburg

Eerste bijeenkomst Queer leesclub in Voorburg

Tijdens de maandelijkse Queer leesclub leesclub ontmoet je andere (queer) jongeren en praat je samen na over het gelezen boek. Bij deze eerste bijeenkomst is schrijfster Nadine Zwagerman uitgenodigd. Samen bespreken we haar boek 'Aan de andere kant van geluk'.

12 september 2024
Lees meer over Queer leesclub
Zangworkshop met Anne Ermens visual

Zangworkshop met Anne Ermens in Voorburg

Op donderdagavond 26 september is er een leuke zangworkshop in Bibliotheek Voorburg, gegeven door zangcoach Anne Ermens. Je leert ook op de Ukelele spelen en oefent met je stem.

26 september 2024
Lees meer over Zangworkshop met Anne Ermens

Wist je dat..

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg gevestigd is in Winkelcentrum de Julianabaan? Combineer je bezoek aan de bibliotheek dus met een bezoek aan het winkelcentrum. 
Lees meer over winkelen bij de Julianabaan

Openingstijden

Maandag
12.00 - 18.00 uur
Dinsdag
10.00 - 18.00 uur
Woensdag
10.00 - 18.00 uur
Donderdag
10.00 - 18.00 uur
Vrijdag
10.00 - 18.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Waar kan je ons vinden?

Bibliotheek aan de Vliet Voorburg

Koningin Julianalaan 257
Voorburg
070-2400250
secretariaat@bibliotheekaandevliet.nl

Meer informatie?

Bezoek de website

Website bezoeken

Verrassende activiteiten

Buitenplaats Molenwei

BBQ en Campererf Buitenplaats Molenwei ligt schuin tegenover de historische Drie Molens en op maar 1 km van de stadsgrens. Waar voorheen de koeien liepen is nu ruimte voor vergaderen, borrelen, een BBQ of overnachting met de camper. De groene hotspot is een oase voor toeristen die een bezoek brengen aan de grote steden. Zakelijke […]

Horeca in de Julianabaan

Of je nu zin hebt in een uitgebreide lunch of iets makkelijks voor onderweg: de Julianabaan heeft het. Hier kun je het lekkerste eten halen bij een van de unieke tentjes, grote ketens of gewoon bij de supermarkt.